OM OSS

Vi er en kunstnerduo som driver med den voksende kunstformen resin. Vi lanserte IN DROPS ART i 2018 og mye har skjedd siden den gang. Vi startet med å lage og selge billedkunst og brukstkunst av resin, men det tok ikke lang tid før vi også ble ambassadører for selveste Mrs.Colorberry (en av verdens største resin artister).

 
I dag forhandler vi COLORBERRY produkter og tilbyr dette til både Norge, Sverige og Danmark igjennom vår nettbutikk.

 

Vi tilbyr også resin kurs, sertifiserte av Mrs.Colorberry. Kursene varierer i vanskelighetsgrad og inneholder forskjellige resin teknikker, som brukskunst og geode teknikk.

 

Ida Spangrud

Jeg er 28 år og opprinnelig fra Trondheim, men jeg falt for det fine været på Østlandet og bor derfor nå på solfylte Nøtterøy med min samboer og to hunder. Jeg er oppvokst i en kunstnerisk famille og har derfor drevet med maling og tegning helt siden jeg kunne holde en blyant. Jeg ser på meg selv som en veldig kreativ person med god fantasi. I dag holder jeg meg til lerret, men som barn elsket jeg å holde forestillinger og sketsjer for familien.

Nathalie Syvertsen

Jeg er 35 år og kommer fra Tønsberg. Har bodd mange år på Tjøme men havnet tilbake på Nøtterøy etter et samlivsbrudd. 2 nydelige barn kom ut av det og en ny giv til å følge drømmen om å realisere gründer-drømmen. Jeg har alltid hatt en stor interesse for interiør og eiendom samt produkt og design utvikling. Det hele ble slått sammen når jeg oppdaget mediet resin. Jeg oppdaget raskt at jeg kunne kombinere resin med mine tidligere interesser, samtidig som jeg får utløp for min gründer-drøm.